изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:57 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВОДНИЯТ ЗАЕМ НЯМА ДА СПРЕ ТЕЧОВЕТЕ    
ЛюбопитноТака смятат в италианската фирма "АМГА", каза след посещението си в Италия кметът Лъчезар Росенов. "В "АМГА" изключително сериозно работят по проблема за водоснабдяването на Добрич. Тяхната оценка е, че начинът, по който харчим парите от водния заем от Световната банка, не е ефективен и само след няколко години проблемите с водата ще се появят отново" - каза Росенов. Той изтъкна, че италианските специалисти имат разработени 4 варианта за оферти, предвид факта, че "ВиК" е държавно дружество.


ЦЕНТРАЛНИЯТ ПЛАЖ В БАЛЧИК - НЕОХРАНЯЕМ

Централният плаж в Балчик остана неохраняем, стана ясно вчера. Потенциалният кандидат за наемател - фирма "Нико'92" от Балчик, в последния момент се е отказала и сега се търси нов кандидат. По предварителна договореност "Нико'92" се задължаваше да стопанисва плажа до отдаването му на концесия от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Според неофициална информация, балчишката фирма се е отказала от страх, да не остане в средата на сезона извън борда, при появата на концесионер.
НДТ - 29 юни 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВОДНИЯТ ЗАЕМ НЯМА ДА СПРЕ ТЕЧОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди