изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:03 EEST
ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СЕ БИХА ЗА ПЛАКАТИ    
Ред и сигурностКъм края на предизборната кампания страстите се разгорещиха привърженици на ДПС и Синята коалиция дори стигнаха до бой, научи НДТ. От пресцентъра на полицията съобщиха, че на 27 юни в Паскалево е възникнал скандал между четири лица, по повод разлепяне на предизборни плакати. Д.Д. /56 г./ и З.П. /77 г./ са отправили забележка на М.И. на 22 г. и И.И. /20 г./ за това, че съгласно заповед на кмета предизборните плакати следва да се лепят само на определените места. Скандалът прераснал до сбиване между двете страни, в резултат на което И.И. е настанен в Неврохирургия при МБАЛ Добрич, без опасност за живота. За възникналия инцидент е уведомен дежурния прокурор. По случая се извършва проверка, заявяват от полицията.

Хора от селото разказаха за НДТ, че всъщност привърженик на Синята коалиция - Димо е нанесъл удари с дъска по главите на ДПС привържениците. Инцидентът се разиграл в близост до бензиностанцията в селото, където се намирал Димо при пристигането на колата с двамата младежи от ДПС. Те слезли от колата и започнали да разлепват плакати по стълбовете около нея, а Димо им се развикал да се махат. Настанала препирня между двете страни и разяреният привърженик на Синята коалиция ги нападнал и ударил по главите. Двамата младежи се качили в колата си и при идването си в града се жалили в партийната централа, а след това отишли до болницата, където единият е задържан за лечение.
 


Сходни връзки

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СЕ БИХА ЗА ПЛАКАТИ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СЕ БИХА ЗА ПЛАКАТИ
Автор: Anonymous да 2009-06-30 @ 09:56 EEST

Хи-хи... Третата възраст действа с твърда ръка. Ето, че хората на и над среднса възраст са много полезни за законността в обществото. :)

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СЕ БИХА ЗА ПЛАКАТИ
Автор: Anonymous да 2009-06-30 @ 12:21 EEST
Само така, бой по зелките!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди