изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:41 EEST
ПРАВО НА ОТГОВОР    
Политика

По повод публикация във в. „Нова добруджанска трибуна”, год. XVII, бр. 117/3797/ от 29 юни 2009 г., озаглавен: "Да накажем управляващите като гласуваме”/интервю с Румен Иванов , стр. 5.



           Като мажоритарен кандидат за народен представител от партия „Ред, законност и справедливост в Осми Добрички избирателен район, съм длъжен да заявя следното: „Не аз отклонявам гласове на част от избирателите, които биха подкрепили десните и дясноцентристките партии, в каквото ме обвинява уважаемият г-н Румен Иванов. Защото партия „Ред, законност и справедливост” е най-автентичната дясна партия, показала решителност и воля за борба срещу назначената олигархия от Андрей Луканов, срещу корупцията и срещу доганизацията. Да, аз бях член на организацията на старейшините в ПП „ГЕРБ”. Да, аз бях нееднократно канен от представители на ръководството на ПП „ГЕРБ”, включително и от уважавани граждани на Добрич и региони, да стана кандидат за народен представител от същата партия.

            Пред възможността за избера пожара или пожарникаря, аз не се 

подвоумих и избрах да помагам на решителните български патриоти от партия „Ред, законност и справедливост”. Защото всеки достоен български гражданин в този решителен момент трябва да се заеме със спасяването от пожара, обхванал нашето общество и държава, а не да спасява егото на пожарникаря.

            Нека уважаемият г-н Румен Иванов насочи своето внимание към мажоритарния кандидат на  БСП, поставен чрез ДПС  в БСПЧленовете на ДПС вече са инструктирани да гласуват за мажоритарния кандидат на Левицата. Нека уважаемият мажоритарен кандидат на ПП „ГЕРБ” използва своя богат милиционерски опит и да каже истината за задкулисните договаряния на политическите партии от тройната провалената коалиция. Нека не се плаши от мен, защото и на него, и на всички като него от ПП „ГЕРБ” искам отново да заявя, че не аз имам нужда от милиционерите в партията му, а ПП „ГЕРБ” има нужда от такива като мен.

 

С уважение: проф. д. ик. н. Евгени Сачев

 


Сходни връзки

ПРАВО НА ОТГОВОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди