изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:22 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 01.07.2009    
ВреметоПрез следващото денонощие времето у нас, все още, няма да се промени съществено. През нощта, в отделни западни райони ще продължи да превалява краткотраен дъжд и да прегърмява. В останалата част от страната гръмотевичните огнища ще заглъхнат, преваляванията почти навсякъде ще спрат, а облачността до сутринта ще намалее. Утре преди пладне облачността ще бъде разкъсана, главно над източните райони намаляваща до слънчево време.

Около и след пладне тя отново ще бъде значителна - купеста и купесто-дъждовна - и на много места отново ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици и временно усилване на вятъра. Максимални температури между 24° и 29° в София 25° - 26°.

Атмосферното налягане ще остане близко до средното за юли.

 

Над планините купесто-дъждовната облачност ще бъде значителна. На места там отново ще превали и прегърми. В отделни райони са възможни обилни валежи. Ще духа слаб, по билата и върховете – умерен вятър от североизток-изток. Очаквана най-висока температура на височина 1200 метра около 16°, на 2000 метра – около 11°.

Над Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време. Впоследствие ще се развие купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали, ще прегърми. Ще продължи да духа слаб вятър от североизток-изток. Максималните температури на въздуха ще останат почти без промяна - от 25° до 28°. Температурата на морската вода е от около 23° по северното да около 25° по южното ни крайбрежие.

НИМХ - департамент "Прогнози на времето"

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 01.07.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди