изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:44 EEST
Сидеров: Готов съм да преговорям за коалиция и с ГЕРБ, и с БСП    
ПолитикаПет дни преди парламентарните избори лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че е готов да преговаря за управленска коалиция и с ГЕРБ, и с БСП.

В същото време кандидат-депутати на левицата обещават пред симпатизанти, че единствената формация, на която не биха подали ръка за съвместно управление, е "Атака", пише "Дневник". Сидеров, който изгради предизборната кампания на партията си върху яростна атака срещу завършващата мандата си тройна коалиция между БСП, НДСВ и ДПС и върху обещанието да не влиза в преговори с нито една от тези формации днес направи следното изявление пред пресата: "Няма да бягаме от разговор с нито една българска политическа сила". "Подчертавам - българска", посочва лидерът на "Атака", който публично защитава позицията, че ДПС е етническа партия и трябва да бъде забранена.

Сидеров отговаря положително на въпросите дали би седнал на масата за преговори с ГЕРБ и БСП след изборите. "Готови сме да разговаряме с политически сили, които имат позицията на мандатоносител. Без да търсим на всяка цена участие във властта", заявява той. И допълва:"А нищо чудно и "Атака" да се озове сред мандатоносителите. Ако минем БСП по резултат".

Ден по-рано водачът на пропорционалната листа на БСП във Враца Георги Божинов обяви на митинг в града, че социалистите също са готови на следизборни разговори с "всяка партия, спечелила доверието на избирателя", но с едно единствено уточнение – без "Атака. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Сидеров: Готов съм да преговорям за коалиция и с ГЕРБ, и с БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди