изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:33 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
НовиниПрез изминалото денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани  пет криминални престъпления.


•  На 30 юни т.г. Генералтошевски районен съд на свое заседание наложи административно наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от три денонощия на С.Д. /50/ от с.Балканци. На 29 юни т.г. около 08,00 часа пред магазин за хранителни стоки е извършил непристойна проява спрямо продавачката, като е употребил псувни, ругатни и неприлични изрази на публично място, изразяващо се в оскърбително отношение към обществото и гражданите.
• На 30 юни т.г. в 18.00 часа в РУ на МВР Албена е подадено съобщение за това, че от лек автомобил “Фолксваген Голф”, паркиран в близост до ресторант в с.Кранево, неизвестен е извършил е извършил кражба от автомобила на машина за рязане на фаянс,  дрелка и МР3-плеър. Произшествието е посетено от дежурната група на полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.
• На 29 срещу 30 юни т.г. неизвестен извършител е проникнал  в питейно заведение в с.Златия, от където е извършил кражба на цветен телевизор “Сони”, Микровълнова печка, DVD и автоматична перална. Съобщение за извършеното престъпление е получено в дежурната част на Второ РУ на МВР Добрич на 30 юни. Образувано е досъдебно производство.
• На 01 юли т.г. около 01,00 часа от 30-метрова отвесна скала, намираща се в местността “Огънчето” в с.Камен бряг, община Каварна е паднал 23-годишния В.М. от гр.Варна. След подаване на сигнала в РУ на МВР Каварна, местопроизшествието незабавно е посетено от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и дужурната група на полицейското управление, като е констатирано, че вседствие на инцидента младежа е починал. Трупът на В.М. е изтеглен от пропастта с помощта на службата за пожарна безопасност и спасаване град  Каварна и е транспортиран в катедра “Съдебна медицина” – Добрич. От извършените процесуално-следствени действия и направения оглед на местопроизшествието, не са констатирани   следи от насилие.
През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно – транспортно произшествие с един ранен гражданин.
На 01 юли около 01,40 часа по пътя с.Коларци – с.Хитово, община Тервел, лек автомобил “Москвич 412”, с добричка регистрация, собственост и управляван от И.И./55/ от с.Балик напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. От удара водача е получил охлузни рани по лицето, без опасност за живота. По случая се извършва проверка от служители на РУ на МВР Тервел.

Служителите на звено “Пожарна безопасност и спасяване” са участвали в гасенето на два пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци.

01 юли 2009 г.                    ОД НА МВР ДОБРИЧ
гр.Добрич


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди