изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:11 EET
Фенове на Джако се самоубиват, за да го последват    
По света
Най-малко 12 поклонници на Майкъл Джексън са се самоубили, покрусени от смъртта на своя кумир, съобщава Gigwise, на която се позова БГНЕС. "Майкъл не би желал заради него да се самоубиват хора", отбеляза Гари Тейлър, председател на фен-клуба на Джако MJJcommunity.


"Но се боя, че след погребението му броят на самоубийствата ще нарасне взривно. Тогава много повече хора ще се почувстват разстроени от смъртта на Майкъл - най-вече заради това, че завръщането му на сцената, което трябваше да стане през юли, никога няма да се състои", добави той.
Датата на погребението на Краля на попа още не е назначена, въпреки че тялото му бе предадено на роднините му. Същевременно се появи информация, че смъртта на му на 25 юни т.г. е настъпила в резултат на инфаркт, провокиран от бита му обезболяваща инжекция. Официалната причина за кончината на легендарния певец обаче още не е назована. Това ще стане след 3 до 5 седмици, когато ще излязат резултатите от всички експертизи, направени след аутопсията му. Това, което засега със сигурност може да се твърди, е, че Джако не е починал от насилствена смърт, категорични са патоанатомите.
Междувременно американците се разбунтуваха. Проучване посочи, че за 2/3 от тях смъртта на Джексън е прекалено отразявана. 64% считат, че медиите твърде много отразяват смъртта му, докато едва 3% от най-запалените му фенове смятат, че отразяването е слабо, сочи проучването. Около 29% пък са на мнение, че вниманието, което отделят средствата за масова информация на внезапната смърт на попзвездата е нормално. Чернокожите американци следят по-интензивно информациите в пресата по този въпрос (осем от всеки 10), отколкото останалите - 22%.
Според друго изследване в деня, когато Джако почина, и деня след това, медиите са посветили 60% от своето съдържание на тази информация, срещу 7% - на протестите в Иран, което през предишните дни бе доста широко отразявано събитие.  dir.bg
 


Сходни връзки

Фенове на Джако се самоубиват, за да го последват | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди