изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:52 EEST
СНИМАЙТЕ НА ВОЛЯ ЗА “СИНЬО ЛЯТО В ДОБРУДЖА”    
Новини

Вече можете да снимате на воля лято 2009 и да участвате в първото издание на националния фотоконкурс “Синьо лято в Добруджа”, организиран от Целодневна детска градина “Бодра смяна” – Добрич, и общините Добрич, Балчик, Каварна и Шабла и "Албена" АД.



Детското заведение приканва всички наши сънародници да изберат добруджанското Черноморие за своята почивка и да запечатат лятната си ваканция. Всеки автор има право да участва само с една фотография. Няма възрастови ограничения. Участниците трябва да ни изпратят "най-горещите" си снимки най-късно до 1 септември на електронната поща bodra.smyana@abv.bg. Фотосите трябва да бъдат придружени със заглавие на снимката, трите имена на автора, адрес и телефон за връзка. Участващите снимки ще бъдат поставени в галерията в интернет страницата на детската градина – www.bodra-smyana.com. Най-добрите снимки ще бъдат избрани в началото на септември от специално жури.

Призьорите ще бъдат наградени със семеен уикенд в трите добруджански общини с излаз на море. Кметовете на Каварна - Цонко Цонев, на Балчик – Николай Ангелов, и на Шабла – Красимир Кръстев, ще дадат по една почивка за най-красивата снимка, направена на територията на тяхната община.

От своя страна курортният комплекс Албена ще отличи най-хубавата снимка, направена в Перлата на българското Черноморие, с уикенд за двама през септември.

Детската градина "Бодра смяна" пък ще награди най-хубавата снимка, направена от родителите на дете, което е възпитаник на учебното заведение.

Целта на конкурса е да покаже красивите добруджанските кътчета по брега на Черно море през летните месеци, както и да провокира малки и големи, аматьори и професионалисти, да запечатат морско лято 2009. Има идея избрани фотографии от Фотоконкурса да бъдат включени в изложба.

Организ­аторите получават авторските права върху снимките и правото да показват фотосите и на други места – изложби, уеб пространство, медии като задължително цитират името на автора и творбата.

Задължително условие е снимките да бъдат направени във времето 1 юли - 1 септември 2009 г.

За плаката на тазгодишния конкурс е избрана снимката на варненския фотограф Йордан Русев.

Забавлявайте се и спечелете страхотните награди!

 


Сходни връзки

СНИМАЙТЕ НА ВОЛЯ ЗА “СИНЬО ЛЯТО В ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди