изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:13 EEST
ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА КАРЛСБЕРГ ЧЕЛЪНДЖ    
СпортДългоочакваното събитие за всички любители на тениса в Добрич наближи. В събота и неделя кортовете на “Изида” ще бъдат домакини на четири турнира за аматьори от националната верига Карлсберг Челъндж.

Домакините ще посрещнат участници от цялата страна, които ще премерят сили в индивидуални турнири за мъже до и над 40 години, двойков турнир за мъже и сингъл жени. Записването за участие ще става в събота до 9.30 часа.

Тази година веригата включва само 12 тенис турнира за аматьори плюс един Мастърс. Това е втората поредна година за турнира, след като през 2008 победителите от националната верига за аматори посетиха мачовете в Шанхай през ноември.

Изискванията към участниците са да не са играли в състезания от календара на федерацията по тенис след навършване на 14-годишна възраст и през последните десет години, както и да не са действащи треньори, инструктори, учители или студенти по тенис. Тези критерии не важат само за жени, които вече са навършили 55 години, както и за мъже, навършили 60 години. Тази година голямата награда е  посещение на турнир от серията Maстърс в Лондон.

За провеждането на турнирите от веригата Карлсберг Челъндж са осигурени 2000 топки Уилсън US Open, с които играят най-големите звезди на професионалния тенис. Доброто настроение и спортния дух ще бъдат подкрепени и с бира Карлсберг. НДТ 

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ДОМАКИНСТВА НА КАРЛСБЕРГ ЧЕЛЪНДЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди