изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:59 EEST
БОЙ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В ДОБРИЧ    
ПолитикаПредизборната кампания нажежи страстите дни преди вота, а вече се стигна и до бой. Роми нападнаха председателя на предизборния щаб на "Лидер с Новото време". Причината за скандала е купуване на гласове, ни съобщиха колегите от телевизия "Добруджа", които дори са заснели скандала.


Всъщност областният координатор на "Евророма" Димитър Димитров е подал сигнала в редакцията на телевизията, защото от "Лидер" са отказали да им дадат обещаните пари. Димитров споделил, че миналата седмица им били обещали по 40 лв., а вчера вече се говорело за по 20 лв., но и тези пари не им били дадени и хората били разочаровани. Пред журналисти Димитров заявил, че всъщност те не продават гласовете и ще гласуват за ГЕРБ, защото само те не купуват гласове, а и в последните 20 години БСП и ДПС доказали, че не могат да управляват. Пререканията пред офиса на партията прераснали в бой, като ромите нападнали Богомил Славков - председател на партийния щаб и съпруг на водача на листата на "Лидер с Новото време" Мария Славкова. В меллето удар бил нанесен и по носа на полицай, разтърващ двете спорещи групи. Партията, обвинена в купуването на гласове, е категорична, че ромите сами идвали да си предлагат гласовете и преди искали да получат 40 лв. на глас, а после свалили на 15-20 лв. В подкрепа на предложението си ромите дори предоставили и списък с 3000 души, но от партията са категорични, че те не купуват гласове. Ромите пък викаха: "Върнете ни ЕГН-етата", като много се опасяваха, че ще останат без тях.
 


Сходни връзки

БОЙ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди