изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:18 EET
БЪЛГАРИ, РУМЪНЦИ, СЪРБИ ПЯХА С "МОТЛИ КРЮ"    
ОбществоОще първият концерт от тазгодишното издание на "Калиакра рок фест" даде заявка да подобри всички рекорди до момента. Над 5000 души не само от нашата страна, а и от съседните Румъния и Сърбия се стекоха на стадион "Калиакра", за да видят и чуят на живо легендите от "Мотли крю".


 Още от ранния следобед Каварна бе задръстена от много мотори и коли, но организацията на общината и Жокер медиа е перфектна, така че нямаше никакво напрежение.
Дошлите от по-рано имаха възможността наволя да похапват вкусни мръвки и да пият бири на корем. 15 минути преди обявения начален час за концерта - 20.00 ч. на сцената се появиха подгряващите изпълнители - Лорън Харис и нейната банда. Щерката на Стив Харис - баскитарист на "Айрън Мейдън" предварително нагряха настроението с изпълненията си продължили малко повече от половин час. Истинско електричество през множеството на стадиона обаче премина, когато в 21.30 ч. на сцената падна черната завеса на "Мотли крю", на която имаше изписано името на Лос Анжелис. Цели 90 минути рокаджиите не спряха своя грандиозен спектакъл и непрекъснато кореспондираха с публиката. Сред дошлите да чуят бившият съпруг на легендата от "Спасители на плажа" Памела Андерсън - Томи Лий и неговите колеги бяха и много на възраст над 50-те.
Феновете на рока имаха възможност да видят изложен на специален постамент и марковият мотор, който накрая ще спечели един от притежателите на тридневен билет за концертите. Снощи на сцената на "Калиакра рок фест" се качиха немците от "Скорпионс".


 


Сходни връзки

БЪЛГАРИ, РУМЪНЦИ, СЪРБИ ПЯХА С "МОТЛИ КРЮ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди