изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:25 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЖАНДАРМЕРИЯ ЩЕ ПАЗИ ЖЪТВАРИТЕ    
ЛюбопитноЖандармерийски отряди ще бъдат командировани в Добричка област по време на жътвата, която започва следващата седмица, гласи нарочно писмо на МВР. Униформените ще бъдат на всички възлови кръстовища и ще проверяват автомобили и камиони, натоварени със зърно. Това е с цел производителите да бъдат предпазени от измами. През миналогодишната изкупна кампания са регистрирани 30 случая на измамени зърнопроизводители, като щетите са за над 1 млрд. лв.


"НЯМА ДА ВИ КУПУВАМЕ С КЕБАПЧЕТА И БИРА, ДАВАМЕ ВИ ВЛАСТ"

В Добрич се проведе учредителна конференция на партия "Свободна България". На конференцията присъстваха Ангел Рашков - председател на Националния съвет, и Вилдан Мехмед - политически секретар на партията. В обръщението си към делегатите принц Ангел /син на цар Киро/ каза, че е циганин по произход, но партията не е етническа. В нея членували освен роми, още турци, арменци и българи. "Досега гласовете ви се продаваха на ляво и дясно, ние няма да ви купуваме с кебапчета и бира, даваме ви власт. Ако гласуват всички роми в България на парламентарните избори, могат да спечелят 40-50 депутатски места и да влияят при законотворчеството" - ктегоричен е принц Ангел.
НДТ - 5 юли 1999 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЖАНДАРМЕРИЯ ЩЕ ПАЗИ ЖЪТВАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди