изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:45 EEST
Убиха бизнесмен пред болницата в Шумен    
Новини

42-годишният бизнесмен Румен Рачев от Шумен беше разстрелян пред болницата в града, научи Дарик. Сигнал за стрелба е получен в Областната дирекция на МВР - Шумен в 12,31 часа. Няма официална информация колко са били изстрелите.Рачев е собственик на хотелски комплекс "Бохеми" в кв. "Дивдядово" и на сладкарница "Мики" в Градската градина. Засега няма данни дали бизнесмена е бил криминално проявен.



Румен Рачев е лежал за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение и според една от версиите е бил пуснат от там за няколко дни. Според друга хипотеза той е ходел всеки ден до болницата, за да се лекува и вероятно е бил следен.

Мъжът е прострелян близо до джипа си марка "Инфинити", който бил спрян пред входа на лечебното заведение. Според очевидци се е стреляло от кола. По думите на един от свидетелите на престъплението, стрелецът е бил облечен в зелен работен гащеризон, бил е със зелена шапка и вероятно е стрелял с пистолет.

Мянко Недев, подал сигнала за инцидента в полицията, разказа, че веднага след стрелбата дошъл лекар и започнал да прави изкуствено дишане на простреляния. Малко след това той бил откаран с линейка в болницата. Недев е опитал да подаде сигнал в полицията около 12,20 часа, но непрекъснато давало заето, тъй като вероятно много хора се опитвали да сигнализират в този момент. Според разказа на Недев простреляният е бил облечен с раирана бяла риза и ясно личала огнестрелната рана в гърдите му. Веднага след като стрелял, убиецът побягнал, каза Недев.

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Убиха бизнесмен пред болницата в Шумен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди