изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
Убитият бизнесмен Румен Рачев никога не е бил дарител или спонсор на ГЕРБ    
НовиниШумен. Убитият днес в Шумен 42-годишен бизнесмен Румен Рачев никога не е бил дарител или спонсор на ГЕРБ, каза за Агенция „Фокус” областният и общински председател на ГЕРБ в Шумен Веселин Златев. „Познавах го много отдавна, може би от 1999 г., когато се засели в Шумен. Той е един от отявлените симпатизанти на ГЕРБ без да е член на партията. Той не членува в ГЕРБ, но симпатизира на идеите на партията”, каза той.

Около година и половина-две ГЕРБ-Шумен ползва малка част от офиса на Румен Рачев в Градската градина в Шумен под наем. Веселин Златев посочи, че убийството е доказателство за липсата на каквато и да е държавност в България и това вече се забелязва и в Шумен. В най-новата история на града няма други подобни случаи на показни убийства. Това е арогантно убийство на абсолютно беззащитен човек, каза Веселин Златев и допълни, че преди няколко седмици Румен Рачев е претърпял много тежка операция от карцином и не се е бил възстановил напълно. Бизнесът на Румен Рачев е свързан с ресторантьорство и хотелиерство. Притежавал е СПА-център в околностите на Шумен и голямо заведение в града.
Галина ДИМОВА
Убиха хотелски бос в Шумен
Убиха бизнесмен пред болницата в Шумен
 


Сходни връзки

Убитият бизнесмен Румен Рачев никога не е бил дарител или спонсор на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди