изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:22 EEST
С ПОЗДРАВ НА БЪЛГАРСКИ КЛАУС МАЙНЕ И "СКОРПИОНС" ВЗРИВИХА КАВАРНА    
ОбществоОтшумя поредното издание на Калиакра рок фест, като остана само притежателите на тридневен билет да тръпнат в очакване за това кой ще е късметлията, който ще получи чисто новият мотор марка "Харлей Дейвидсън", който през трите дни на феста красеше стадиона. При изключително голям интерес премина на 2 юли вечерта концертът на мегазвездите от "Скорпионс".

Още появата си на сцената Клаус Майне грабна публиката с поздрава си на български: "Здравейте, Каварна". Организаторите от Жокер медиа и кметството заявиха, че такъв голям интерес и толкова много публика се е събрала досега само на миналогодишния концерт на Менуър в морската рок столица. Над 12 хиляди души пяха рок парчетата и баладите заедно със своите идоли - представители на немската рок школа. Още от ранния следобед Каварна буквално бе задръстена от мераклии да видят на живо именитата банда.
Рокери от близо и далеч спираха мощните си возила и се наслаждаваха на изобилието от скара и бира. В близост до стадиона бе опънат и цял палатков лагер. Първи на сцената вечерта се качиха "Едгай" и "Блайнд Гардиън", които нажежиха обстановката до появата на мегазвездите. Първата част на изпълненията на "Скорпионс" бяха изцяло рокаджийски и масово публиката пееше с тях, докато във втората част Майне и компания изпълниха световноизвестните си балади.
Наполовина по-малко, но пък изключително верни на рок музиката фенове събра и последният концерт в тазгодишното издание на феста. Последни на каварненска сцена се качиха американците от "Дрим тиътър". Сякаш мощна електрическа вълна премина през множеството при появата на барабаниста на тгрупата Майк Портной, който се появи на сцената във фланелка на Бербатов и развя трибагреника на родината ни. Стартът бандата даде с разтърсващо изпълнение на саундтрака от фирма на Хичкок "Психо". Последваха изпълнения както от предпоследния им албум, така и от най-новия, издаден от бандата. Цели два часа "Дрим тиътър" забавляваха почитателите на рока. 
 


Сходни връзки

С ПОЗДРАВ НА БЪЛГАРСКИ КЛАУС МАЙНЕ И "СКОРПИОНС" ВЗРИВИХА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди