изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:16 EET
40 Т БИРА ПОЛЯХА 10 Т МЕЗЕТА НА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ"    
ЛюбопитноСамо за пет дни в Каварна са влезли близо 4 млн. лева

Рок феновете, дошли да гледат концертите в Каварна тази година са погълнали 5 тона морски деликатеси, още толкова кебапчета и това обилно е било полято с 40 т бира, сочи статистиката на организаторите след края на мегаконцертите. Кметът на община Каварна Цонко Цонев заяви, че само за пет дни в Каварна са влезли близо 4 млн. лв., което е дало летящ старт на туристическия сезон в морското кметство. Двойно е увеличена от началото на юли и посещаемостта на нос Калиакра, сочи още статистиката на туристическия отдел и музея в морския град. Около 30 хил. са били посетителите на концертите, които и на 100 % са запълнили легловата база в Каварна и околностите. 4 500 от тях участват в надпреварата за най-голямата рок награда - чисто нов мотор "Харлей Дейвидсън", който бе изложен по време на феста на специален постамент на стадиона. Кой ще е късметлията, притежател на тридневен билет, който ще получи супермотора, ще стане ясно в петък, когато ще бъде изтеглена томболата.
За пръв път "Каликра рок фест" привлече толкова много чужденци, каза още Цонев. Според него, на концертите са присъствали няколко хиляди души от Румъния, Македония, Русия, Унгария и Англия. Кетърингът за трите групи бе приготвен в ресторант "Дуковата къща" в Каварна. Музикантите останали много доволни от европейската и българската кухня.
 


Сходни връзки

40 Т БИРА ПОЛЯХА 10 Т МЕЗЕТА НА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди