изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:04 EEST
БЛАГОДАРНОСТ    
ОбществоБлагодарност към медицинските работници в отделението по хирургия на добричката болница пожела да отправи от страниците на НДТ нашият читател Стефан Златанов. Първоначално неговата съпруга е била приета в Центъра за спешна медицинска помощ.

 "Благодаря от сърце на д-р Желязкова и м.с. Димитрова, както и на д-р Наков и м.с. Марина Георгиева и Жулиета Максимова от рентгеновото отделение, които се справиха чудесно със своята работа" - споделя Ст. Златанов. Впоследствие, след направените прегледи и изследвания, неговата съпруга е била приета в хирургичното отделение от медицинската сестра Румяна Христова, която ги посрещнала внимателно и любезно, с усмивка. "Искам да изкажа своята човешка благодарност към истинския професионалист д-р Дженко Русев - хирург в добричката болница. За мен и моята съпруга той е един прекрасен лекар - амбициозен, знаещ и можещ, който се справя чудесно със своята работа" - се казва още в писмото. Г-н Златанов благодари също на д-р Паскалев и м.с. Д. Панайотова. На всички лекари и медицински сестри той пожелава здраве, семейно щастие и успехи в трудната професия.
 


Сходни връзки

БЛАГОДАРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.73 секунди