изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:17 EEST
ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО УЧАСТВА В МРЕЖА ОТ ИНФОРМАЦИОННИ ТЕРМИНАЛИ    
ОбществоГенерал Тошево е сред общините, в които са поставени т.нар. инфо-тъч постове по проекта "Международна мрежа от информационни терминали Румъния - България". Той се изпълнява от Областния съвет на Констанца и се финансира по програма ФАР.

По проекта са поставени информационни постове в 16 града от областите Констанца, Калараш, Добрич и Силистра. Идеята е така да се осигурява актуална информация в областта на икономиката, местното развитие, сътрудничество между бизнес и организации от двете страни на границата, опазване на околната среда.
Чрез устройството гражданите ще имат достъп до интернет и ще могат  да се запознаят със самия проект, с карта на региона /с връзка към градовете с инфо-тъч оборудване/, със списък/снимки/видео галерия/ на администрацията по категории, да получат информация за хотели, ресторанти, услуги и културни събития. В Генерал Тошево този инфо-тъч пост се намира на сградата на общината. Подобни устройства в нашата област има още в общините Добрич, Добричка, Балчик, Каварна и Шабла.
 


Сходни връзки

ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО УЧАСТВА В МРЕЖА ОТ ИНФОРМАЦИОННИ ТЕРМИНАЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди