изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:12 EEST
С УСИЛЕНИ ТЕМПОВЕ СЕ ГРАДИ НОВИЯТ ХРАМ В ТЕРВЕЛ    
ОбществоС усилени темпове върви изграждането на новия църковен храм в Тервел. В момента се обшиват с медна ламарина двата купола, като по-големият - този над залата, вече е почти завършен, съобщиха от общината. Монтирани са вече двата кръста върху купола и камбанарията. Полагат се декоративни фризове и корнизи по външните стени на църквата, работи се и по външната мазилка.

В момента в Тервел се работят паралелно няколко обекта по проект "Красива България", припомниха от общината. Изгражда се съоръжение за достъпна среда пред сградата на общинската администрация, както и на друго, което ще свърже двете нива на градския площад. Басейнът на единия от фонтаните се доизгражда до по-високо ниво, за да се осигури необходимата височина на водния слой,така че да се образуват проектираните фигури на т.нар.водна архитектура. Паралелно с надграждането на стените на шадравана се работи и по възстановяване на облицовката на бордовете и вътрешните стени на басейна.
 


Сходни връзки

С УСИЛЕНИ ТЕМПОВЕ СЕ ГРАДИ НОВИЯТ ХРАМ В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.23 секунди