изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:22 EEST
Георги Кадиев: Ако бях на мястото на Станишев щях да подам оставка    
ПолитикаОбщинският съветник от БСП Георги Кадиев заяви, че ако той бил на мястото на премиера Станишев би си подал оставката. Кадиев обаче подчерта, че „това е решение, което Станишев трябва да вземе сам. „Има глава на раменете си, на 43 години е, може сам да реши".

„Факт е, че ние сме в нокаут”, коментира още Кадиев в ефира на бТВ загубата на социалистите. Той добави, че партията има нужда от нови лица, от амортизация.

Запитан дали има подходящи кандидати, които да оглавят БСП при евентуална оставка на лидера на партията, той отговори: „Ако няма кой да стане председател, значи сме лидерска партия". Кадиев обаче не посочи конкретни имена на приемниците на Станишев.

Общинският съветник коментира и ролята на ДПС в изминалата предизборна кампания. По думите му БСП категорично трябва да се разграничи от ДПС. „Нямам нищо против ДПС и етническите турци. Имам много против Ахмед Доган и кликата около него”, поясни Кадиев.

Той остро критикува изказването на лидера на ДПС в село Кочан. По думите му „самодоволството, арогантността и наглостта, които е демонстрирал Доган са били наказани от избирателите. По мнение на общинския съветник речта на лидера на ДПС пряко е „ударила по БСП".

Георги Кадиев подчерта, че БСП час по-скоро трябва да обяви своята кандидатура за кмет в София. Според Кадиев е необходимо кампанията за бъдещия градоначалник, издигнат от социалистите, да започне още от днес.

Той добави, че за България е необходимо да има една силна опозиция. „Единствената политическа сила, която може да направи тази силна опозиция е Коалиция за България", подчерта той.

bpost.bg

 


Сходни връзки

Георги Кадиев: Ако бях на мястото на Станишев щях да подам оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди