изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:17 EEST
ОбС КАВАРНА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА    
НовиниНа проведеното редовно заседание на ОбС Каварна бе актуализиран общинският бюджет. За НДТ кметът на общината Цонко Цонев заяви, че са наложени лимити на общинските разходи, като ограничението на средствата за консумативи, телефони и други е в размер на 350 хил. лв.

 "Така рамката на бюджета ни бе променена от 26 100 хил. лв. на 25 800 хил. лв. Реално към момента изпълнението на бюджета ни е около 40 на сто, което е нормално за този месец на годината" - коментира още Цонев. Кметът на морската община заяви, че се надява в края на годината да се стигне до изпълнение в рамките на 90-92 на сто. Кризата засега в Каварна се усеща единствено по отношение на сделките с общински имоти, призна Цонев и допълни, че явно кризата е намалила интереса към сделките с предлаганите за продажба общински имоти. Съветниците изслушаха и отчета за реализация на отстъпените права на строеж със сключени договори през 2004 г.
 


Сходни връзки

ОбС КАВАРНА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди