изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:33 EEST
СОБСТВЕНИК НА ИМОТ ОСТАВИ БЕЗ ВОДА ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ    
НовиниЗаради несъгласувани действия с "ВиК", собственик на имот по ул. "Майор Векилски" превърна кръстовището на булевардите "25 септември" и "Трети март" в езеро и остави обитателите на центъра без вода.

Пред НДТ управителят на фирмата Величко Василев заяви следното: "Собственик на частен имот извикал багер, за да прокопае и да го включи към канализацията. Изкопните работи не са съгласувани с наши специалисти и в резултата на това около 13 ч. /става дума за вторник/ е ударен водопровод. След съобщение за аварията наш екип я отстранил и в 17 часа водоподаването бе възстановено за централната част. Служителите са показали на багериста къде минава водопроводът. Въпреки това, само час и половина по-късно същият собственик на имот отново чрез багера започва да копае и отново удря водопровода. Наложи се да спрем водата в района отново. Тази сутрин /б.а. - в сряда/, когато решихме да пуснем малко вода, за да могат хората да се измият преди работа, за жалост от аварията изби авария на съседна улица - "Райко Цончев", и се стигна и до наводняването на кръстовището на двата булеварда. Веднага спряхме водата и два екипа работиха от сутринта. До 13 часа авариите бяха отстранени и водоподаването в централната част на града - възстановена". Преди дни Василев каза за НДТ, че често се случва групите на фирмата да отстраняват именно такива аварии, предизвикани от несъгласувани изкопни работи.
Граждани се обадиха в НДТ и поискаха информация виновникът за аварията кой е и ще заплати ли разходите на ВиК за отстраняването, както и съответна глоба за нанесените щети на потърпевшите граждани.
 


Сходни връзки

СОБСТВЕНИК НА ИМОТ ОСТАВИ БЕЗ ВОДА ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди