изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:16 EEST
ТРЪГВА ДЕЛОТО СРЕЩУ ШЕФ НА ПУБЛИЧЕН ДОМ    
Новини От 3 до 10 години затвор може да получи 51-годишният Стоян Йорданов Стоянов по обвинение в сводничество. Срещу него има повдигнато и обвинение в принуда да проституират спрямо три от момичетата. Делото тръгва на 24 юли.

От прокуратурата вчера обявиха, че Стоянов стопанисвал 2 заведения - бар "Далис" до Агромагазина и казино кафе-клуб на Дунавите в Добрич. Според обвинението в тях той с користна цел предоставял помещения за секс с 6 жени. Една от тях била непълнолетна. Има доказателства, че е въртял публичния дом от януари до ноември 2008 г. Освен затвор, по това обвинение при доказване на вината в съда законът предвижда и глоба от 10 000 до 25 000 лева. Стоянов е обвинен още и в това, че със сила и заплаха е принуждавал три от момичетата да проституират против волята им. За всяко от трите обвинения в принуда Стоянов може да получи наказание до 6 години затвор.

Припомняме ви, че последният разбит бардак в Добрич бе в началото на декември 2005 г.. Тогава беше закопчан бизнесменът Панайот Кехайов. Той получи пет години затвор и глоба от 12 000 лв. При полицейската акция тогава бяха иззети дневници, в които били записвани имената на клиентите на бардака и снимков материал с шокиращо съдържание. Така и тези неща не бяха популяризирани, въпреки натиска на обществеността. Това събуди съмнение, че бяха прикрити имената на видни хора от Добрич – бизнесмени, полицаи и политици.

НДТ

 


Сходни връзки

ТРЪГВА ДЕЛОТО СРЕЩУ ШЕФ НА ПУБЛИЧЕН ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди