изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:04 EEST
ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС    
Ред и сигурност Трима мъже излъгаха нотариус в Добрич и сега са пред угрозата да лежат до 5 години в затвора.

Районната прокуратура в областния град е повдигнала обвинение срещу Иван Недялков Иванов, Светослав Ангелов Сарафски и Веселин Колев Марчев, затова че с неверни показания са помогнали да бъде прехвърлен имот.

На 30 юли 2007 година тримата добричлии се явили пред нотариус Красимира Кангалова, за да свидетелстват. Уверили я, че Слави Димитров Драгнев повече от 10 години е владял имот в местността Гаази Баба, известен като Кметската къща или Резиденцията на Градския съвет. В резултат на техните твърдения на следващия ден е бил съставен нотариален акт, с който Драгнев станал собственик по давностно владение на къщата. След това имотът бил прехвърлен на друго лице, което го продало на трети лица за сумата от 58 000 лева.

Свидетели в процеса са трима от реалните собственици на къщата, които не живеели там. От прокуратурата обявиха, че със съдебно решение от 1998 година имотът бил реституиран. НДТ

 


Сходни връзки

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-07-09 @ 16:56 EEST

и какво стана- пак нотариусите невинни?

 

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-07-13 @ 00:39 EEST

 Тая Кангалова първо да оправи сина си и тогава да оправя другите!

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-07-24 @ 09:58 EEST
Що бе ко му има на момчето? И всъщност каква е връзката със статията?
ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-07-30 @ 20:09 EEST

Добре, ще ги осъдят !!! А нотариуса, който на практика издава документ с невярно съдържание !!! Знае се колко документа са необходими за издаването на нотариален акт ! А тези документи се издават от държавни и общински служители, без тях не се издава нотариален акт... и то след щателна проверка от нотариус Кангалова !!!  Пита се ... Кой е виновен, или по точно на кого е по голяма вината.... Да не говорим за тези тарикати начело с Иван Кравата  дето прекараха Слави, че Иван с тези пари купи на Тамара, която му е любовница от бая години .. апартамент !!!  Да не говорим, че за капак на цялата тази дандания Слави остана без ток в най големия студ през януари... как издържа този човек... не ми стига акъла.. и накрая го изгониха от квартирата за неплатен наем, с дни е стоял гладен , като се има предвид че бе6е болен от диабет...  дъщерите му го изоставиха... последно живя в един гараж... добре че един негов братовчед го прибра... и за6то...щото има6е голям приятел.... Иван Кравата.... и накрая доколкото се разбра приятели му купиха билет и напусна държавата..... Не че не са виновни ... тия негови приятели... но по голяма вина имат държавните органи  и нотариус Кангалова !!! Що не направят една проверка на приходите на Кангалова... колко е декларирала, а с колко разполага в реалност !!! Абе даржавата ни е такава ...... язък за Слави... страхотен човек беше!!! приятели и децата му ... разказаха му играта !!!!  

  

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-07-31 @ 17:51 EEST

Нещо не се разбира... от това, че трима излагали нотариус.... ама че глупост ... това за наивници ли е .... нотариуса е ДЛЪЖЕН да провер автентичността на документите които му представят !!! Глупости ... излъгали са го... и нотариуса е в ИГРАТА !!!

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-09-23 @ 17:27 EEST

а бе всеки, който е построил сграда незаконно има право да си я узакони, ако я стопанисва 10 години и има трима свидетели, които да го потвърдят това. тва си е по закон. какво да ти проверява нотариуса бе, дали си я стопанисвал 10 години ли?? как да стане. просто тия хора не е трябвало да вземат пари да отиват и да лъжат най-нагло като знаят че ще си изкара документ по тоя начин тоя който им плаща да лъжат. други виновни няма.

 

ТРИМА ПРЕХВЪРЛИХА ИМОТ СЛЕД ЛЪЖЛИВИ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД НОТАРИУС
Автор: Anonymous да 2009-10-04 @ 18:02 EEST
кви 50.000 лева бе ... сумата е над 120 хиляди ...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди