изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:00 EEST
В Испания: Ман Юнайтед предлага 20 милиона и Бербатов за Агуеро    
Новини

Според испанската преса сър Алекс Фъргюсън е готов да предложи нова сделка на Атлетико (Мадрид) за звездата на тима Серхио Агуеро. Медиите на Пиринеите предават, че миналата седмица е пропаднал варианта Агуеро да бъде купен само за сумата от 46 милиона евро, затова „червените дяволи“ обмислят вариант за комбинация с футболист.



Двете тиражирани възможности за нападателя на Атлетико са 40 милиона заедно с Нани и 20 милиона и Димитър Бербатов. Испанците обаче не биха се съгласили на възможността с Нани, защото имат необходимите футболисти по крилата.

Според спортни анализатори втората опция е по-вероятна – 20 милиона евро и централния нападател Димитър Бербатов, който според тях има желание да премине на „Висенте Калдерон“. Общата цена на такъв трансфер ще бъде 56 милиона, тъй като 36 милиона беше сумата, за която българският нападател премина на „Олд Трафорд“ през миналото лято.

Въпреки това обаче би било трудно ръководството на Атлетико да бъде убедено да се раздели с Агуеро за сума под 60 милиона евро, която е заложена в договора му. Според авторитетния сайт goal.com единствено тази цена би могла да ги накара да позволят преговори за личните условия на нападателя.

Дори ако това се случи обаче за Манчестър Юнайтед няма да е лесно да предложат на Агуеро договора, който той желае. Високите изисквания на футболиста са за около 12,5 милиона евро на година, спекулира испанският „Ас“.

През последния сезон Бербатов имаше 43 участия (36 – като титуляр) в официални мачове за Манчестър Юнайтед. В тях той отбеляза 14 гола (9 в шампионата, 4 в Шампионската лига и 1 за ФА Къп) и направи 9 асистенции, което го превърна в един от най-полезните играчи на тима.

В шампионата на Испания Серхио Агуеро игра в 37 (34 – като титуляр) мача за Атлетико, вкара 17 гола и направи 9 асистенции.  bpost.bg

 


Сходни връзки

В Испания: Ман Юнайтед предлага 20 милиона и Бербатов за Агуеро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди