изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:56 EET
Автобус се обърна в Габрово - 1 убит и 9 ранени    
Новини
Един човек загина, други девет са ранени, след като автобус, пътуващ по маршрута Бургас-Плевен се преобърна около 20 часа в Габрово на изхода на града, съобщиха от Областната дирекция на полицията.


Автобусът, с габровска регистрация, се е движел в посока към Севлиево и се е преобърнал на десен завой в еднопосочна лента на движение, заяви Първолета Христова от пресслужбата на Областната дирекция на полицията.
Произшествието е станало в района на Коня. Все още не е известна самоличността на загиналия, тъй като тялото му все още не е извадено, съобщи Дарик. Общо девет души са ранени, като трима от тях по-тежко, съобщи за Дир.бг шефът на габровската Бърза помощ д-р Шандурков. Това 50-годишен мъж от с. Гиген със счупено дясно бедро, 43-годишна жена от Ловеч с травми на шиен прешлен и гръден кош и 23-годишна жена от Плевен с контузия на глава и съмнения за счупена челюст. Останалите шестима души, сред които има и деца, са транспортирани в габровската болница, но са само с контузии и най-вероятно ще бъдат освободени, след като им бъде оказана медицинска помощ, допълни д-р Шандурков.
На мястото на катастрофата има екипи на полицията, пожарната и "Гражданска защита". Движението по пътя Габрово - Севлиево в района на катастрофата е блокирано, полицейски екип отклонява автомобилите по обходния път през село Киевци, съобщи БТА.
Катастрофата е станала на мокър и хлъзгав път. Час преди инцидента в Габрово валя пороен дъжд. Шофьорът на автобуса е тестван за употреба на алкохол, направена му е кръвна проба като резултатите са отрицателни, съобщи Фокус.
 


Сходни връзки

Автобус се обърна в Габрово - 1 убит и 9 ранени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди