изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:44 EEST
Без министерство на спорта в кабинета на Борисов    
НовиниНяма да има спортно министерство в новия кабинет, намекна бъдещият премиер Бойко Борисов пред "Труд". Генерала има намерение да държи под пряко наблюдение и подчинение агенцията, която ще управлява спорта.

Футболистът с най-високо политическо доверие в държавата заради контузения си крак изгледа от трибуните бенефисния мач на четвъртите в света в Сливен. Но преди това влезе в съблекалнята с табела “САЩ '94”.

“За операции си говорихме, всичките момчета имат по две-три - рече по-късно Бойко. - Тази контузия ми провали трансфера...”

В прав текст той отхвърли възможността Йордан Лечков да поеме управлението на спорта.

“Той е един от най-успешните кметове, аз искам силна власт на всички нива - изпълнителна, законодателна, съдебна и местна”, каза Борисов и излезе на трибуните, за да обере овациите на народа.

После добави: “Ще бъде човек, различен от Весела Лечева. Човек, който иска да работи, защото за четири години не знам какво е свършила тя...”

Запитан дали спортът ще има министерство или ДАМС, както досега, Бойко отговори: “Аз съм на път да закривам някои министерства и ако не се налага, не виждам смисъл... Каква е разликата? Разликата е дали се работи, или не се работи.”

Столичният кмет даде да се разбере, че е готов да отпусне бюджетни средства за футболните бази, както поиска часове по-рано Изпълкомът на БФС.

“Говорихме, разбрали сме се, трябва да си подготвят искането - коментира той. - Достатъчно добри мениджъри има във футболния съюз. Молбата трябва да е конкретна - за стадиона в Пловдив ни трябва това, за стадиона във Враца - това... Ние ще преценим колко и кога можем да отпуснем. Имаме четири години пред нас, ще изготвим програма.” /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Без министерство на спорта в кабинета на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди