изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:18 EET
Доклад за нарушения за над 8 милиона лева получиха Министерство на отбраната и Прокуратурата    
НовиниСофия. Доклад за нарушения на стойност над 8 милиона лева са получили Министерството на отбраната и Софийска градска прокуратура в края на миналата седмица, научи Агенция “Фокус”. Докладът е резултат от финансовата инспекция на Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерство на отбраната” като правоприемник на дейността на ИА „Военни клубове и информация” за периода 2006 – 2008 година и е изготвен от директора на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) Гинка Драганинска.


От становищата на длъжностните лица и заключенията към доклада става ясно, че над 250 са съставените актове за нарушения, които възлизат на стойност над 8 милиона лева.
Докладът е от 9 юли 2009 г. и е предаден на Министерство на отбраната и на Софийска градска прокуратура.
Докладът обхваща - ремонти на военни клубове, строителството на „военното НДК” на бул. „Скобелев” 23, дейността на военните културни институти и други. Проверката е възложена след отстраняването на шефа на „Военни клубове и информация” Стоян Стоянов през февруари тази година.
 


Сходни връзки

Доклад за нарушения за над 8 милиона лева получиха Министерство на отбраната и Прокуратурата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди