изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:07 EEST
Татяна Дончева се завръща, иска оставки    
ПолитикаТатяна Дончева няма намерение да напуска политиката. Адвокатската й кантора е ремонтирана и готова за подновяване на юридическа кариера, но ексдепутатката гледа към "Позитано" 22. Там на четвъртия етаж по думите й едни хора водят кръгова отбрана и са на път да довършат левицата.

Свикването на извънреден конгрес и оставка на лидера и на цялото изпълнително бюро са задължителни неща, каза Дончева пред БНТ. Въпреки че проблемът според нея не е само в лидера, а е в погрешния начин, по който е функционирала партията през последните 5-6 години.

Самият състав на новоизбраната парламентарна група и опитът да се изпращат посланици в последния момент показват, че се полагат грижи само за хората, близки до сърцата им, а не се мисли за съдбата на партията.

Много скоро БСП може да има проблем с бариерата, прогнозира Дончева. Предстои според нея сгромолясване на местните избори, а без силно участие в местното управление ще последва и парламентарен крах. Тогава на левицата може да се случи това, което стана с царската партия на тези избори. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Татяна Дончева се завръща, иска оставки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди