изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:24 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИНИСТЪР ВЪРБАНОВ: ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ БЪРЗАТ ДА ПРОДАВАТ    
ЛюбопитноЗемеделският министър Венцислав Върбанов зажъна за трепи път в Добричка област. "С огромно удоволствие идвам за трета година в Добруджа и искам да кажа от името на всички граждани на страната едно голямо благодаря на производителите от житницата на България" - заяви министър Върбанов вчера. Износът не бива да бъде повод за притеснение, заяви той и добави, че съветват производителите да не бързат отсега да продават. Фонд "Земеделие" ще поеме част от разходите за съхранение, добави министърът и заяви, че базите на "Сантех" няма да получат лиценз. Сред мерките, които предприема ведомството, е и облекчаване на кредитирането в отрасъла земеделие, каза Върбанов.


ТЪРСИ СЕ: КМЕТ НА ДОБРИЧ ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ

През август местният парламент ще трябва да избере зам.-кмет, който ще управлява Добрич по време на предизборната кампания, стана ясно вчера. По закон кметът и заместниците му трябва да излязат в отпуск по време на кампанията, ако са ангажирани в нея. Не е известно дали заместникът ще бъде общински съветник. Очаквало се всички настоящи общински съветници отново да се включат в листите за изборите.
НДТ - 13 юли 1999 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ МИНИСТЪР ВЪРБАНОВ: ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ДА НЕ БЪРЗАТ ДА ПРОДАВАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди