изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:57 EEST
МЛАДА СОФИЯНКА СПЕЧЕЛИ "ХАРЛЕЙ ДЕЙВИДСЪН"    
ОбществоКаварненският градоначалник й връчва днес в 10 часа ключовете и рокерския приз


В петък в столицата, в присъствието на нотариус, журналисти и кмета на Каварна Цонко Цонев, 5-годишният Дамян Любенов изтегли печелившия в томболата на тазгодишното издание на "Калиакра рок фест". Това съобщиха организаторите на феста "Жокер медиа". Рокерският приз - мотор  Harley – Davidson Sportster Iron 883, спечели 25-годишната софиянка Силвия Дамянова. Новината, че е победителка в томболата, й съобщил по телефона рок-кметът, като я поканил днес в 10 часа в Каварна - да получи приза си.
В томболата право на участие имаха притежателите на тридневни билети, които тази година са били 4434 души. Щастливката Силвия Дамянова ще подкара лъскавото возило само седмица след като видя на живо  MOTLEY CRUE, SCORPIONS и DREAM THEATER, добавят от "Жокер медиа" и допълват: "На късметлийката честито! Нея и всички рок фенове очакваме отново на 15-и август в Каварна, за ударното издание на THRASH TILL DEAT Festival с хедлайнер DIMMU BORGIR".
 


Сходни връзки

МЛАДА СОФИЯНКА СПЕЧЕЛИ "ХАРЛЕЙ ДЕЙВИДСЪН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди