изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:01 EEST
Застраховка ”слънце” срещу дъждовна почивка    
По света
Хората, които жадуват за слънце, но почивката им е била провалена от лошо време, ще могат да бъдат възмездени. Това стана възможно, след като френски туристически агенции започнаха да предлагат застраховка, покриваща нежеланата липса на слънчеви лъчи, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.


Застрахователната политика, подета от туристически компании като "Пиер е ваканс" и "ФрансЛок", ще позволят на почиващите да поискат да им бъде възстановена част от платената сума, ако най-малко четири дни в една седмица са дъждовни.
Застрахователят "Аон Франс" дава възможност на "Пиер е ваканс" да предложи на клиентите си автоматично възстановяване на разходите за част от престоя им, ако метеорологичните условия не са отговаряли на очакванията, посочва в изявление туристическата компания.
"Аон Франс" ще използва спътникови снимки, получени от френската метеорологична служба, за да изчислява колко пари да се възстановяват на клиентите.
Провалената от дъжд почивка вече може да спести до 400 евро, а клиентите биват информирани с SMS или имейл дали имат право на обезщетение. Чекът се получава няколко дни след прибирането у дома. dir.bg
 


Сходни връзки

Застраховка ”слънце” срещу дъждовна почивка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди