изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:50 EEST
ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ ПРЕДЛАГА НОВООКРИТ АУТЛЕТ В ДОБРИЧ    
НовиниДизайнерски аутлет - магазин с маркови стоки, отвори вчера врати в Добрич.


По повод официалното му откриване бе отслужен тържествен водосвет от отец Иван Дойчев. Собственик на магазина "Дизайнер аутлет" е 24-годишният Мартин Панов. Младият мъж е живял шест години в Германия, там е завършил "Стопанско управление". "Докато бях в Германия ми направи впечатление, че хората обичат да пазаруват от такива дизайнерски аутлети, които се намират извън населените места" -  сподели той за НДТ. По думите му, такива липсват в България, може би има само в столицата. Мартин Панов коментира, че магазини в Добрич предлагат дрехи и аксесоари на високи цени, но те не са маркови и нямат стойност. Идеята на младия бизнесмен е да предлага на клиентите такива стоки, но на цени с 30 до 70 процента по-ниски от стойността им в бутиците. За целта обиколил Европа, свързал се с фирми по интернет или провел лични срещи и така предлага уникална за града ни стока.
От "Дизйнер аутлет" могат да бъдат закупени дрехи и аксесоари от пет държави - Германия, Австрия, Холандия, Белгия и Италия. Стоките са от поне 10-12 дизайнерски марки - от най-актуалните младежки на "Мис Сиксти", през "Роберто Кавали", до "Валентино". Преобладават стоките на "Калвин Клайн", има и такива, които са популярни в Европа, но все още не и в България - "Тиери Мюглер" и "Луис Феро".
Мартин Панов споделя, че започва от малко, засега отвори врати първият му магазин. Иска да изпробва пазара и - ако има интерес, да разшири дейността с откриването на търговски комплекс. А интерес към предлаганите от младия бизнесмен дрехи и аксесоари вече има и за това говори уеб-страницата, която е създал - www.designeroutlet.bg. "Виждам, че в България клиентите реагират и поръчват чрез интернет" - споделя Мартин Панов.
"Идеята ми е дръзка, но искам да донеса нещо от Европа в Добрич" - сподели по време на официалното откриване на "Дизайнер аутлет" 24-годишният бизнесмен. Сред приятелите и гостите на водосвета бяха и съпругата му Християна, и синът им Даниел - едва на месец и половина. Новооткритият магазин се намира на бул. "Трети март" № 50. НДТ
 


Сходни връзки

ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ ПРЕДЛАГА НОВООКРИТ АУТЛЕТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди