изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:54 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИЛ КЛИНТЪН ПРИСТИГА В АЛБЕНА?    
Любопитно"Ако Албена изгради голф игрище, може би моят добър приятел - президентът на САЩ, Бил Клинтън, ще се навие да дойде на почивка тук, като му свърши мандата" - това заяви в отговор на репортерски въпрос ексгубернаторът на Невада Боб Милър, който е на почивка в Албена. Той добави още: "При среща с президента Петър Стоянов, който ме прие преди седмица при пристигането ми в България, му обясних, че американците дори не знаят в коя част на света е България и добавих, че това е недостатък не за вас, а за нас. Така, както не знаем нищо за Китай сега, така беше и с вас преди".

СЪКРАЩЕНИЯТА НА УЧИТЕЛИ - ОТЛОЖЕНИ ЗА СЕПТЕМВРИ

Съкращенията на педагогически персонал в Добрич ще се извършат в началото на новата учебна година при изготвянето на щатните разписания за учебните заведения. Това съобщи за НДТ председателят на СРС "Подкрепа" Трифон Кожухаров. Първоначално се предвиждаше съкращения на 63 щатни бройки педагогически персонал да се извършат след края на занятията на учебната година. И Кожухаров, и ръководителят на КНСБ - Гинка Василева, са категорични, че до 24 юни нито един работодател в учебните заведения не бил търсил синдикатите за тяхното съгласие за съкращаване на учители.
НДТ - 14 юли 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ БИЛ КЛИНТЪН ПРИСТИГА В АЛБЕНА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди