изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:57 EEST
ЧИСТЯТ ПЪТИЩАТА ОТ ДЪЖДОВЕТЕ    
НовиниОт пресслужбата на Областно пътно управление /ОПУ/ съобщиха, че са започнали активно почистване на пътните настилки от свлекли се скални и земни маси след обилните валежи в последните дни. Предварително направените огледи са показали, че сериозни пораженията има по пътя Бакалово - Оногур - Крушари.

Там водната стихия е отнесла канавки, разрушила е подпорни стени в обхвата на пътя и е натрупала голямо количество наноси на мост, които са довели до спиране на движението за около 2 часа в събота.  Фирмата, ангажирана с почистването, е работила от 20.00 часа до полунощ на 11 юли, за да отвори пътя за движение, допълват от управлението. Вчера почистването на банкетите от свлеклите се скали и кал на пътя е продължило.  По пътя между селата Александрия и Коритен се изгражда отнесен от дъждовете насип. Заради ремонтните дейности в участъка е поставена сигнализация, ограничаваща скоростта на движение - 20 км/час, добавят от ОПУ. Водачите на МПС са информирани и за стеснения участък на пътя и извършващия се ремонт. ОПУ-Добрич, апелира водачите за внимателно шофиране и спазване на сигнализацията.
 


Сходни връзки

ЧИСТЯТ ПЪТИЩАТА ОТ ДЪЖДОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди