изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:00 EEST
Станишев сдаде, Борисов обеща всичко от себе си    
Парламент
Правителството на Сергей Станишев подаде оставка. Заявлението на кабинета от името на премиера Сергей Станишев бе прочетено от парламентарната трибуна от новоизбрания председател на Народното събрание Цецка Цачева.


Ще изпълняваме функциите си до избирането на ново правителство и ще направим всичко необходимо за осигуряване на приемственост в управлението на страната, пише в документа, подписан Станишев и депозиран в деловодството на парламента, предаде БТА.
"Парламентът е скривалище в момента за Тройната коалиция", заяви на свой ред бъдещият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му тези, които са провалили досегашното управление, са се скрили в парламента. "Направи ми впечатление наглото изказване на представителя на ДПС, който все едно не ме забелязва в залата. Волен Сидеров много правилно им каза - те "посаждат" ненавистта и омразата", допълни Борисов.
Той посочи, че представителят на ДПС се е обърнал "към всички и към портиера включително, но не и към партията, която е победила". Това по думите на Борисов означава, че "хем е невъзпитан, хем отсега задава омразата като тема в парламента". На въпрос какви действия ще бъдат предприети, за да не се смята България за най-корумпираната държава в Европа, Бойко Борисов отговори: "Това можем да го постигнем само всички заедно, а това, което се иска от мен, ще го направя".
Според него медиите и всеки един гражданин трябва да бъдат безкомпромисни, да подават сигнали за корупция.
Във връзка с изказването на президента Георги Първанов, че очаква от този парламент да свърши повече работа от миналия, лидерът на ГЕРБ заяви, че е трябвало държавният глава да го каже от парламентарната трибуна, цитира го "Фокус". dir.bg
 


Сходни връзки

Станишев сдаде, Борисов обеща всичко от себе си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди