изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:25 EEST
ХОТЕЛ "КАВАРНА" ПЪЛЕН НА 100 %    
ТуризъмОт началото на годината до края на август почти няма свободни места в общинския хотел в Каварна, който носи и името на морския град. Това заяви за НДТ управителят му Желязко Железов.

От началото на годината хотелът е посрещал американци, руснаци и българи. "Сега в началото на август очаквам отборите по водна топка от Чехов. След тях пък в хотела идват дамските отбори по волейбол от Кирше, Минск и Одинцово" - каза Железов. Заедно с тях в рок столицата ще пристигнат още тимовете по волейбол от Казан, Липецк, Северодончанка - Украйна, както и българските отбори Левски и Марица. Всички те ще вземат участие в турнира по волейбол, който ще се проведе от 25 до 30 август, допълни още Железов.
Ако решите да почивате в Каварна, офертите на едноименния хотел не са за пренебрегване - двойната стая е 50 лв., единичната - 30 лв., а цената на апартамент - 80 лв. Това са цени само за нощувка, като пълния храноден в ресторанта му излиза между 15-20 лв. Чревоигодниците могат да се насладят на някои от специалитети, приготвяни от майстор-готвача като например "пилешко филе наслада", "Котлет каприз", вретена и други, чийто цени варират между 12-15 лв. Капацитетът на хотела е 80 легла, плюс възможност в някои от стаите за 20 допълнителни.
 


Сходни връзки

ХОТЕЛ "КАВАРНА" ПЪЛЕН НА 100 % | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди