изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:31 EEST
КЪСМЕТЛИЙКАТА ОТ “КАЛИАКРА РОК ФЕСТ” ПОЛУЧИ КЛЮЧОВЕТЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТА СИ    
Любопитно 25-годишната Силвия Дамянова от София - щастливият притежател на “Harley Davidson”, получи днес ключовете от мотоциклета който спечели чрез жребий измежду 4 500 фенове на “Калиакра рок фест” с тридневни билети. Те й бяха връчени от кмета на общината Цонко Цонев в Каварна.

“Разбрах за спечелената награда след телефонно обаждане от к’метъла и в първия момент не можех да повярвам – мислех си, че някой се шегува – призна развълнуваната късметлийка. Вече бяхме направили номер на човек от моята компания и подозирах приятелите си в същото. Сега очабе видях мотора и изкрещях “Истина е! Истина е!”. Ужасно съм щастлива, че е истина” – не скри радостта си Силвия и сподели, че смята да  задържи мотора, дори да изкара нужните курсове.

Още щом пристигнала в морския град и видяла снимащите се край возилото хора, си казала: “Снимайте се, снимайте се, аз после ще си го взема!”. С това, според нея,  предизвикала съдбата. Мотоциклетът е единствената голяма награда, която досега е печелила в живота си. Надеждите й са за спокоен живот и добра професионална реализация в България. В момента щастливката се занимава със секретарска дейност, но е завършила “Биология” в Софийския университет. С рока се запознала сравнително скоро – преди 5-6 години. Оттогава почти не слушала друга музика.

Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

КЪСМЕТЛИЙКАТА ОТ “КАЛИАКРА РОК ФЕСТ” ПОЛУЧИ КЛЮЧОВЕТЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди