изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:28 EEST
Трима се удавиха в морето, спасиха сина на единия    
Новини
Трима мъже са се удавили днес следобяд край къмпинг „Арапя”, съобщиха от полицията в Бургас. Около 16:50 ч. в Районно управление на МВР в Царево било получено съобщение за инцидент, възникнал в неохраняема зона на боруна край къмпинга.


Отишлите на местопроизшествието полицейски служители установили, че около 16:30 ч. в морето, въпреки видимо голямото вълнение и неохраняемостта на плажа, са влезли да се къпят 41 годишният О.С. от Пловдив и 9-годишният му син. Вълните започнали да завличат бащата и детето навътре и те започнали да викат за помощ.
Плажуващите на ивицата - Д.Л., 44-годишен от София, и И.Б., на 39 г. от Пловдив, се хвърлили да ги спасяват, като столичанинът успял да извади детето навън и отново се гмурнал за да спасява бащата. Повече обаче не могъл да излезе. И тримата мъже се удавили пред очите на ъбралите се на мястото на инцидента туристи. Телата на бащата и другия пловдивчанин са открити и извадени на брега, но тялото на мъжа от София все още не открито.
На местопроизшестието е пристигнал и специализирани отряд по водоспасяване към "Гражданска защита" - Бургас, който се е включил в издирването, уточниха от полицията.
Миналото лято четирима младежи се удавиха на плажа Силистар край Синеморец.  dir.bg
 


Сходни връзки

Трима се удавиха в морето, спасиха сина на единия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди