изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:03 EEST
ПОДГОТВЯТ НОВОТО ИЗДАНИЕ НА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО"    
НовиниXVII Международно специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" ще се проведе от 25 до 29 август в спортен комплекс "Простор", съобщават организаторите от "Добрички панаир".

Традиционно тематиката на изложението включва едро- и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, за хранително-вкусовата промишленост, за фуражното производство, мелиоративни съоръжения, селскостопански инвентар, парници и оранжерии, опаковъчна техника и аксесоари, сушилни инсталации, семена и посадъчен материал, хранително-вкусова промишленост, ветеринарно-медицински препарати, препарати за растителна защита и други. Организаторите посочват, че международното специализирано изложение "Селското стопанство и всичко за него" за своите шестнадесет години се превърна в символ за модерно селско стопанство и притегателен цeнтър за агрофирми и производители от цял свят. То е единствено по рода си  в източната част на страната и е второто по големина в България. През 2008 година в него се представиха 344 фирми от България, Австрия, Беларус, Великобритания, Германия, Дания, Израел, Испания, Италия, Китай, Корея, Молдова, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Сърбия и Черна Гора, Турция, Финландия, Холандия, Чехия, Швеция и Япония. Посетителите дошли да видят новостите в селското стопанство бяха повече от 23 000.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ НОВОТО ИЗДАНИЕ НА "СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди