изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:29 EEST
НАД МИЛИОН ЛЕВА ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ В ХАЗНАТА НА БАЛЧИК    
НовиниКъм 30 юни приходите в община Балчик са над един милион лева повече от приходите, постъпили в местната хазна към същата дата на миналата година, съобщи кметът Николай Ангелов по време на проведеното вчера заседание на Общинския съвет, информираха от пресслужбата на общината.

Всички задължения на общината са разплатени, допълни той и обяви, че ще направи подробен отчет за приходите и разходите за първите 6 месеца на годината на следващата сесия на Общинския съвет.
Заем в размер на 300 хиляди лева от набирателната сметка на община Балчик ще бъде изтеглен с цел ритмично изпълнение на текущите ремонти и капиталовите разходи в поделенията на бюджетна издръжка, решиха днес общинските съветници. Гласуваният в края на март заем от 300 хиляди лева бе погасен в рамките на утвърдения срок - 30 юни 2009г.
С крехко мнозинство съветниците са подкрепили увеличаване бюджета на община Балчик с 400 000 лева. Сумата ще бъде изразходвана за финансиране на ПФК "Черноморец" през есенния дял на "Б" професионална футболна лига.
Ивелин Атанасов от ГЕРБ вчера е положил клетва като общински съветник. Той заема мястото на д-р Светомир Михайлов, който вчера положи клетва в новоизбраното 41-во Народно събрание. В листата на ГЕРБ преди Ивелин Атанасов е зам.-кметът Илиян Станоев, който остава на поста си. Най-новият общински съветник е семеен и има частен бизнес.
 


Сходни връзки

НАД МИЛИОН ЛЕВА ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ В ХАЗНАТА НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди