изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:22 EEST
СЪС ЗАПОВЕД ГУБЕРНАТОРЪТ ОГРАНИЧИ РАЗХОДИТЕ    
НовиниОт пресслужбата на областна администрация съобщиха, че с нарочна заповед на областния управител д-р Ердинч Хаджиев са предприети мерки в изпълнение на ПМС №156 от 17 юни 2009 г. за ограничаване на разходите до края на 2009 г.

В заповедта губернаторът нарежда да се преустановят разходите за увеличение на индивидуалните месечни основни заплати, както и да се преустанови назначаването на персонал на свободните длъжности, с изключение единствено на длъжностите, определени за хора с трайни увреждания. До възможния минимум се ограничават служебните командировки в страната, а служебните автомобили ще се ползват само при неотложна необходимост. До възможен минимум се свежда ползването на стационарни телефони и се намалява лимитът на мобилните такива. В заповедта си д-р Е. Хаджиев е определил и месечен лимит за представителни разходи в размер на 100 лв.
В заповедта се казва още, че се преустановяват и капиталовите разходи с изключение на тези, за които има сключени договори към датата на влизане в сила на постановлението на Министерски съвет, допълват още от пресслужбата на администрацията.
 


Сходни връзки

СЪС ЗАПОВЕД ГУБЕРНАТОРЪТ ОГРАНИЧИ РАЗХОДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди