изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ

ОВЕН - Ще работите по делата си, част от които ви създават известно притеснение. Ако ви измъчват съмнения ги споделете с партньора си, заедно ще ви бъде по-лесно да намерите добро решение.

ТЕЛЕЦ - Денят ви ще е наситен с емоции. Ще останете приятно изненадани от някой, който не крие доброто си отношение към вас. Подкрепата му ще ви мотивира и направи по-смели в търсенията.

БЛИЗНАЦИ - Промените, които се случват около вас ще ви навеждат на размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви ще е променливо и това е обяснимо.

РАК - Разочаровани от нещо, ще се мобилизирате и ще покажете, че можете да се справите и сами в трудна ситуация. Ще спазите договорености и срокове, с което ще затвърдите авторитета си.

ЛЪВ - Водени от разбиранията си за ред и отговорност, ще се изявите като лидери на работното място, но не и за сметка на колегите си. За това сте уважавани и предпочитани като партньори.

ДЕВА - Натрупаните в последно време задължения ще ви подтикнат към активност в търсене на изход от ситуацията. В тази връзка ще подновите контактите си и ще постигнете полезни договорености.

ВЕЗНИ - Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си цели и ще работите за тях.

СКОРПИОН - Изпитни вълнения и интервю за работа са сред темите, които ще присъстват в ежедневието ви. Търсите промяната и днес тя ще ви се представи с нещо ново, желано и интересно.

СТРЕЛЕЦ - Събитията днес могат да ви изправят пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Не изпадайте в стрес, ще се справите. В противен случай съдбата би ви спестила емоциите.

КОЗИРОГ - Както обикновено имате готово мнение по въпроси от общо значение, но не отнемайте правото и на другите участници да изкажат своето. Стартираща задача ще ви постави в необичайни условия.

ВОДОЛЕЙ - Ще се отнесете с внимание към всички, които намирате за интересни и с перспектива за осъществяване на идеите ви. Творците ще се подготвят за поредната си изява, която ще е успешна.

РИБИ - Изправени сте пред въпроси, чието решение не може да се отлага. Занимаващите се с обществени дела ще са подложени на повече напрежение, но и бизнесът няма да ви остави безучастни.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди