изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:02 EEST
Заловиха похитители на младеж, искали 50 000 лв.    
Ред и сигурност
Трима мъже, които поискали откуп от 50 000 лева за отвлечен преди ден 23-годишен младеж, са задържани в София. От пресцентъра на МВР съобщиха, че похитителите, които са криминално проявени, са - Р.П. (35 г.), Д.С.(28 г.) и Я.М. (33 г.).


Ден по-рано те отвлекли младежа А. К., който е от известна столична фамилия, свързана с политиката в близкото минало.
Пред bTV зам.-градският прокурор Роман Василев съобщи, че младежът е бил открит и освободен от антимафиоти след ареста на похитителите.
Той е бил малтретиран от похитителите си и държан на място в София, където в момента се извършва втори оглед, уточниха от МВР.
Според неофициалните данни похитителите са били задържани снощи на бул. "Сливница" в София, близо до спирка "Орион". Това е станало по време на срещата за предаване на откупа.
Сигналът за отвлечането е бил подаден в полицията преди денонощие. Още в деня на отвличането похитителите са се свързали с роднина на отвлечения и поискали крупна сума като откуп. Няколко часа след намесата на антимафиотите, престъпната група е била локализирана в района на кв. “Люлин” и са проведени съответните действия по освобождаването на заложника и задържането на похитителите. По време на операцията са били използвани физическа сила и помощни средства от сектора за специални операции в Главна дирекция “Криминална полиция”. Претърсени са няколко столични адреса, от които са иззети веществени доказателства, се казва още в официалното съобщение. dir.bg
 


Сходни връзки

Заловиха похитители на младеж, искали 50 000 лв. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди