изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:01 EEST
Моделката Велислава: Слави Трифонов е дърво в леглото!    
Новини "Слави е много дървен в леглото"! Това твърдяла столичната манекенка Велислава Иванова. Преди няколко месеца нейното име нашумя покрай слуха, че тя е новата любовница на шоумена. Накрая обаче се оказа, че има вероятност моделката сама да си е измислила тази история, за да натрупа слава на гърба на Славчо.


Напоследък красавицата отново се е активизирала с разказите си за Трифонов. "Сексът не беше хубав с него. Той е много голям и неудобен за правене на любов", разправяла Велислава."

http://kliuki.net

Велислава Иванова- мила, внимателна и честна

Тя e млада, красива и амбициозна. Еротичен модел, освен с красива визия, но и с красива душа. Тук и сега, Велислава Иванова коментира нещата от живота...За себе си разказва: ''Имам повече добри черти, отколкото лоши. Ако някой успее да ме впечатли с нещо истинско, винаги може да разчита на мен.'' Зодия риби е. Нейните цветове са черно,червено,бяло и лилаво. Мечтае за доброто в живота.

1.Кое е момичето зад снимките?
-Момичето зад снимките...Тя е мила внимателна и честна...Харесвам романтиката:)

2.Модел си. Кой отвори вратите ти към този свят на мода и стил? Какво е усещането да си пред обктива, разголила не само тяло, но и емоции?Винаги ли даваш всичко от себе си?
-Модел съм от дълго време и подхождам към всяко нещо със стил. Обичам камерата. Когато снимахме за Playboy, дадох всичко от себе си. Разкрих се в една напълно различна светлина. Голямо вълнение представляваше сесията на билярдната маса, когато заснехме двойна сесия за корицата.
3.Какво за теб е големият успех?На всичко ли си готова за да го постигнеш?
-Големият успех идва с реализирането на мечтите. Успех е да си независим...

4.С какво са свързани плановете ти занапред?
-Плановете ми са свързани със семейство, което включва мъж и деца:), както и с проект покрай списание, чието име ще запазя в тайна за сега.

5.Участва в Мюзик Айдъл 2 и не беше одобрена, въпреки старанието. Каква е причината за този момент от шоуто? А какво е мнението ти за Есил Дюран ?
-Не се чувствам кофти, защото не бях одобрена, а напротив- оставам с приятните спомени от забавните моменти. Приемам нещата с усмивка. Относно Есил-нямам наблюдения, за да коментирам. Но определено не съм сред феновете й.

7.От какво зависи добрата форма?
-От насторението. Но и за секса трябва настроени:)

8.Велислава-преди и сега...
-Велислава преди-палава и интересна...Сега съм секси и амбициозна:)


 


Сходни връзки

Моделката Велислава: Слави Трифонов е дърво в леглото! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди