изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:39 EEST
Мис Москва 2009 напук на кризата и жегата    
Мис & Мистър Въпреки неистовата жега и икономическата криза в руската столица за поредна година се проведе конкурса за красота Мис Москва 2009. Всъщност може би заради глобалната рецесия и финансови проблеми тази година спонсорите на събитието бяха по-щедри от друг път и предложиха повече и по-големи награди на участничките. Пред московското кино Пушкин стотици млади девойки се бяха наредили на опашка, за да влязат и да наблюдават конкурса.


“Красотата – вътрешна и външна, е цел на всеки човек. А едно от най-големите богатства на Русия са нейните красиви момичета. Всеки знае това. Така че подобни конкурси са добро извинение да бъдат показани красавиците на Русия,” споделя зрителката Олесия.

В конкурса Мис Москва 2009-та участваха 28 момичета, които дефилираха по бански костюми и вечерни рокли. Организаторката на шоуто Татяна Андреева заяви, че в настоящите трудни и изпълнени с предизвикателства времена спонсорите са предоставили повече подаръци за момичетата. Като причина за това тя изтъкна факта, че част от скъпите подаръци са залежавали по витрините на бутиковите магазини, тъй като в момента все по-малко хора могат да си ги позволят.

Победителката в конкурса – 25-годишната Юлия Образцова си тръгна с бляскаво колие на стойност 50 000 долара. След награждаването новата Мис Москва сподели, че нейна основна цел по време на конкурса е било да запази спокойствие и хладнокръвие. Образцова е модел, певица и активна защитничка на правата на животните. Красавицата има и университетска диплома по антикризисен мениджмънт, която може да й се наложи да използва, тъй като рецесията засегна и Русия.

http://www.tvevropa.com

 


Сходни връзки

Мис Москва 2009 напук на кризата и жегата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди