изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:07 EET
Ясни са шестима министри от кабинета на Бойко Борисов    
ПолитикаСофия. Ясни са общо шестима министри в новия кабинет на Бойко Борисов, след като тази сутрин в студиото на Нова телевизия Борисов съобщи имената на правосъдния министър, а по Дарик радио – на министъра на отбраната.
Николай Младенов ще е новият министър на отбраната, потвърди Бойко Борисов в предаването „Челюсти” на Дарик радио, което гостува на Нова телевизия.


Новият министър на правосъдието ще бъде Маргарита Попова, обяви тази сутрин Борисов по Нова телевизия. Тя е определена още преди седмица. Маргарита Попова ръководи специализираното звено във Върховната касационна прокуратура, което разследва измами с пари по еврофондовете.
Борисов потвърди, че Евдокия Манева и Марин Райков са поканени да участват в изпълнителната власт. Те няма да бъдат министри.
Борисов коментира, че Румяна Желева ще се справи еднакво добре като еврокомисар и като външен министър. Той е решил лично за себе си кой пост е по-подходящ, но днес ще се водят разговори и с Брюксел по въпроса.
Известните имена на министри от новия кабинет до момента са - Йорданка Фандъкова – на образованието, Симеон Дянков – на финансите, Цветан Цветанов – на МВР и Вежди Рашидов – културата.
Неизвестни остават ресори като икономика, транспорт, социално и здравно министерство, регионално развитие, земеделие, екология, евентуално спорт.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Ясни са шестима министри от кабинета на Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди