изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:08 EET
Милиардерът от ТИМ Марин Митев взе диплома за архитект    
ЛюбопитноОснователят на ТИМ Марин Митев защити с отличен дипломната си работа по архитектура във Варненския свободен университет и добави нова квалификация към юридическата си специалност, придобита в Югозападния университет в Благоевград преди пет лета.

Лично ректорът на университета проф. Анна Недялкова участва в държавната изпитна комисия, председателствана от декана на архитектурния факултет проф. Стефан Терзиев, докладваха от висшето училище.

"Жилищна група от три сгради за постоянно обитаване, част от жилищен комплекс от затворен тип в курортния комплекс "Св. Св. Константин и Елена" е темата на проекта, който Митев е измайсторил за дипломирането си.

Комплексът включва сграда за гости с помещения за охраната, спортен център с открит и закрит басейн, фитнес зала, два тенис корта, клубна сграда.

Проектът, който ще бъде представен през октомври на изложение в Москва, всъщност не е суха тренировка на Марин Митев. Той е изработен по поръчка на трима клиенти от Русия и предстои да бъде осъществен, потвърди  дипломираният вече архитект след защитата си. Руските инвеститори сами избрали мястото, където ще бъдат вдигнати къщите им, като вече са купили земята срещу 300 евро на кв. м. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Милиардерът от ТИМ Марин Митев взе диплома за архитект | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди