изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:07 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 3-ГОДИШНО ДЕТЕ ПАДНА В ДВУМЕТРОВА ШАХТА    
ЛюбопитноТригодишният Цветан паднал в двуметрова шахта на ВиК в центъра на Добрич в сряда около 19,15 часа, стана ясно вчера.

Шахтата е до сградата, където преди се помещаваше БЗНС-НС, а в момента е на застрахователно дружество "България". Наложило се бащата на детето - шефът на "Икономическа полиция"-Добрич, Димитър Порязов, да го вади от дупката. Тежкият метален капак се врязал в единия крак на детето, което баща му завел веднага в "Бърза помощ".

РАЗПРОДАЖБА НА ИМУЩЕСТВО ГРОЗИ 70 ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Материалите за всички неизрядни длъжници на държавен фонд "Земеделие" по фючърсните сделки за пшеница, реколта 98, са предадени на данъчните власти, съобщиха от регионалната дирекция на фонда. Според Закона за събиране на държавните вземания, крайната мярка е разпродажба на имуществото на длъжниците. От 201 договора по фючърса за пшеница от 1998 година, производителите не са се издължили по 70. Общата сума, която фонд "Земеделие" има да прибира, е 1 милиард стари лева. От тях около 700 милиона лева са по главници.

НДТ - 22 юли 1999 година  

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 3-ГОДИШНО ДЕТЕ ПАДНА В ДВУМЕТРОВА ШАХТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди