изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:16 EEST
Изчезна детето на ключов свидетел срещу Баретата    
Ред и сигурност
Дъщерята на един от ключовите свидетели срещу Златомир Иванов-Баретата - 7-годишната Бранимира Серафимова бе обявена за издирване от МВР, след като изчезнала заедно с баба си и дядо си на 18 юли, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.


Бранимира е родена на 2 юли 2002 г и е дъщеря на защитения свидетел срещу Баретата - Ивайло Серафимов, който обаче по-късно се отказа от показанията си, съобщи Нова телевизия.
Детето е обявено за издирване от майката, която го завела при баба му и дядо му на 18 юли, за да отидат тримата на море. Оттогава обаче тя няма връзка със свекъра и свекървата и не знае къде може да бъдат. Това е причината майката да обяви Бранимира за издирване.
След оповестяването на съобщението на МВР за издирването на момиченцето обаче бащата Ивайло Серафимов се е свързал с екипа на Нова телевизия и е обявил, че той и родителите му нарочно крият детето и държат местонахождението му в тайна от майката. Серафимов не е казал причините за решението си. Самата Бранимира в телефонен разговор казала: "Кажете на мама, че съм добре!", съобщи още Нова телевизия.
Директорът на пресцентъра на МВР Диана Янкулова също потвърди пред Фокус, че момиченцето е открито и е добре, но отказа да съобщи подробности.
След като Ивайло Серафимов се отказа от показанията си, градският прокурор на София Николай Кокинов обяви, че той се е опитвал да разузнае програмата за защита на свидетелите. Според Кокинов става въпрос за натиск върху свидетеля или за това, че му е било дадено обещание "за нещо по-приятно". dir.bg
 


Сходни връзки

Изчезна детето на ключов свидетел срещу Баретата | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Изчезна детето на ключов свидетел срещу Баретата
Автор: Anonymous да 2010-03-30 @ 13:30 EEST
браво бе искате да ви се съдейства  на това ли му викате защитен свидетел   името му е публична тайна  ! само ги хващате и ги пускате  !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди